Social Media

Bijna elke doelgroep is te bereiken via Social Media. Het is voor bijna elke organisatie aan te raden hier actief mee bezig te zijn. Echter is het een tijdrovende klus en vereist het ook een goede kennis, waardoor het voor organisaties vaak moeilijk wordt om dit op een goede manier op te pakken. Daarom helpt WijWerkt organisaties groeien door de visie en de doelen van jouw organisatie te uiten via Social Media.

Neem contact op

Evenementen

WijWerkt heeft veel ervaring als het gaat om het promoten van evenementen. Van tevoren stellen we doelen en zetten we een lijn uit om die doelen te bereiken. Door interessante content te creëren en een kort lijntje te houden met de organisatie kan ik, in goede samenwerking, het uiteindelijke doel behalen.

Adverteren

Adverteren via Social Media is een vak apart. De techniek staat niet stil en dit geldt ook zeker voor adverteren via Social Media. Adverteren wordt vaak ingezet om snel een doelgroep te bereiken. Toch kunnen hoge kosten vaak worden voorkomen door goed gebruik van (gratis) Social Media. Aan de hand van een vrijblijvend gesprek zal ik advies geven over de mogelijkheden van adverteren binnen jouw organisatie.